Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flank

 

Hur leva

min etta har sett nog

att veta

och undra och vika med blicken

jag pressas ut att tala låtsas glad

gisslan

gardinlösa fönster stirrar mig blint

etta också ute jag skrattar och det ekar inte

stunder av liv stannar inne

inbundna paketerade nöjen

doser

dossier över löften

akter




Fri vers av cilax VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-19 22:08



Bookmark and Share


  Madeleine Richter
Som alltid en text som sätter igång fantasin. Undrar över akter. Vilken betoning? Kanske båda?
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt