Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min äkta kärlek


Om något år
Var finns känslan att verkligen kunna älska dig
när jag inser
jag gick för långt
men alla dessa förspillda tårar
vem hjälper det
verkligen inte mig
så jag verkar hitta baren
där sitter jag och ler
och verkar lyckas
lösa mina problem igen
ett slags förintande
som inte ens någon
vill vara nära
endast bara någons samvete
jag bara undrar




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 148 gånger
Publicerad 2013-06-20 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin