Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3-årige Thedor L Sjöblom sjunger visan till Gubben Noak-melodin på P4 Norrbotten


Lär barnen SOS-visan

SOS-visan

Om det brinner
om det brinner
va´ska du göra då?
Springa ut och ropa
det brinner stanna ute!
Om det brinner
om det brinner
Va´ska du göra då?
Ringa 112
det är lätt att slå!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-20 19:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ingen dum ide!
2013-06-24

  lodjuret/seglare VIP
Är det du som hittat på den?
Du är allt en fyrbåk i natten!
2013-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt