Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ugh.

luften är klibbig
och varje liten vindpust
är som magi mot min
fuktiga hud

jag andas in små små
dampartiklar
som fastnar i flimmerhåren
och jag hostar
och du kollar orolig i mina ögon

mina tunga andetag är en liten vindpust
och den är som
gammal instängd luft
mot min fuktiga hud




Fri vers (Fri form) av altruistisk
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-21 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk