Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag plockar upp det här


Och du plockar upp det där

Vi plockar upp skräpet efter oss vid stranden

och klipporna

utan några som helt besvär

För när det är rent och snyggt i naturen

så blir det genast

en skönare atmosfär och sfär att vara där

Att kunna gå dit och bada

Bara sätta på bergssprängaren och bjuda upp

någon god tjej

för att på en platt klippavsats

dansa en liten lambada utan att behöva skära

fötterna av sig på krossat glas

Så att inte plocka upp skräpet efter sig är knas

För när nästa människa kommer dit för att bada

lär den inte bli så glad, tror jag

Så jag plockar upp det här, utan besvär!

Ken Cassel
21/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 84 gånger
Publicerad 2013-06-21 22:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Som man säger..."lämna stället som du vill hitta det"...det är en enkel regel som många har svårt att följa...bra att du är ett fint föredöme och gör så...
2013-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel