Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En reaktion på låten All the wild horses med Ray LaMontagne...


Samma törst och längtan

Det var där jag såg dig första gången
Då visste jag inte hur mycket
jag skulle förändras
eller hur ont det skulle göra

Men det var där jag såg dig första gången
Där de vilda hästarna sprang fria som
vinden i ditt långa hår

och både du och dem
hade samma otämjda blick i ögonen
Samma törst och längtan

efter friheten




Fri vers av Roger VIP
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-03-02 23:38



Bookmark and Share


  volatile
den här var jättefin roger. orden målar upp vackra bilder och det bästa bästa bästa:
"Där de vilda hästarna sprang fria som
vinden i ditt långa hår"

NICE!
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP