Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var nästan spöklikt tyst på Söder i morse ...


Midsommardag - morgon

Dov tystnad

Dagen efter -

 

tills svarthättans ilskna hugg

river upp morgonens stillhet.

 

En grälsjuk koltrast följer efter.

 

Vinden tar i,

fisk slår bland näckrosbladen.

Staden mumlar ännu i sömnen.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-22 08:58



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Tycker om din målande midsommardagsbetraktelse!
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP