Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allierade

I minnet bleknar åren
som måste blekna
eller kosta mig
förståndet.
Dina enda allierade;
vita hundar
under vita stjärnor
i den vita natten.

I min ryggrad växer en kniv.

Jag är inte nödvändigtvis
ihålig,
bara lite väl smal.




Fri vers av 99knivesinside
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-22 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside