Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omarbetning av en dikt från mars. Fick en konstruktiv kommentar av Annika J som gjorde att jag började skriva om, men fick inte till det då - den behövde ligga till sig helt enkelt.


Kärleksdikt

 

i vårsolen

sjunger isarna

de sjunger ditt namn

ditt namn

för mig

 

i vårvinden

susar trädkronorna

de susar ditt namn

ditt namn

för mig

 

i vårkvällen

sjunger trasten

sjunger den mitt namn

mitt namn

för dig?

 




Fri vers (Fri form) av Rosmarin
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-22 12:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt vacker!
Så romantisk..fin
Tack
Z*
2013-10-13

    ej medlem längre
Fint komponerat! Enkelheten och känslan för tanken till gammalkinesisk diktkonst ...
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin