Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tåget till lycksalighet ( choka )




att dö en dag på


en övergiven station -


lycklig, även där;


det plana som blivit


uppför, slätas ut.


ta tåget, försvinna


leende till lycksalighet




*****************



" il treno alla felicità "


morire di giorno


in una stazione deserta -


felice, anche lì;


la piana che è


divenuta salita, lisciate.


prendere il treno, scomparire


sorridente alla felicità





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-23 14:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Go out with a smile ;)
2013-06-24

  Marianne Räf
Låter som ett utmärkt
sätt att gånga hädan!
Lycksaligt leende! :)
2013-06-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Resa här
och sen åt
annat håll nå,
vår roll som givs
för liv här. Sen bara
med tåg tåga bort
i transport, men
frågan är, i hopp
om bättre komfort...

2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran