Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010


på stranden

 

 

du får tro det du vill och tycka det du vill

 

ingen längtan att nå
ingen längtan att få
gör mig kall så kall

 

jag är redan på stranden
redan i fjärran

 

längtan bort

redan lös från egengjorda banden
(från tyngden under gåvor
som väntar på svar)

 

redan lös
på väg inom kort från det som var

du får tro det du vill och tycka det du vill

 

jag är redan på stranden

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-23 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri