Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nämen inte du inte du, det är bara jag och bara att jag tycker mig höra Ánsvar komma seglande... betyder det inte att jag är bra på lyra


jamen pm jomen mail alltså chat vettu brev-lyra

 

 

skriv gärna brev

till mig

 

 

jag stryker allt

som börjar med

du

 

jag läser allt

som börjar med

jag

 

 

skriv gärna brev

från dig

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-23 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri