Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bryta mig fri


från den ensamhet som jag lever i

Vill så gärna med någon dansa fram i en helt

underbar melodi

där hon och jag blir till vi

Smälter samman till en vacker fläta

Inte att förakta ska ni veta

Vi två som på varann mer än gärna slösar

våran energi

Så jag fortsätter att söka och leta

Se mig omkring

Hurru du sötnos därborta

Kan inte jag på dig få första tjing?!

Jag vill bryta mig fri!

Ken Cassel
22/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger
Publicerad 2013-06-23 20:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ge inte upp...hon finns där någonstans...
2013-06-24

  Kajsa Karin VIP
Finns där en vilja, finns där en väg! Lycka till med att bryta ensamheten! Bra skrivit! / Kajsa.
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel