Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Hälsingland


Midnattens sol


Midnattens sol

ned och upp bakom

träds trollska kronor




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-06-23 21:54



Bookmark and Share


  Piann VIP
Vackert skaldat
och en underbar bild
2013-06-26

    Rolf Zandén


SKÖNT MYCKET SKÖNT!
2013-06-26

  Karin Rosberg
så vacker och fin bild........
2013-06-26

  Stefan Albrektsson
Mmm, vilket foto. Och perfekt text till... tycker om allitterationen i sistaraden.
2013-06-25

  walborg
Tack! Stiligt!
2013-06-24

  Nina.H
En sån vacker midnattshimmel..
den är sannerligen magisk!
Finurlig liten text!
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP