Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
myrorna pratar


myrornas törst ( choka )

vi jobbar mot

samma mål, så gott som jämt;

planerar gör vi

tillsammans, våra projekt

men ibland är vi

för få, trots vi är många!

nu måste vi nog

slänga korken åt sidan,

tänka litet mer

hur vi lättast kommer åt

innehållet här

som hägrar i flaskan, på

dess inre sida;

hålla i korken känns korkat,

låt oss ge i kast med rör!




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-23 22:18



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
jag älskar dina myrsånger
2013-06-24

  Lars Hedlin
Jobba för att komma åt det goda inre....
2013-06-24

  Marianne Räf
Tacksam vara människa och
inte myra! Djuren är nog ofta
avundssjuka och nedstämda
för att de är djurfödda... I
jämförelse med människor.
Kanske, de kompenserar sin
utsatthet med hemliga för-
måner, att väga upp orätt-
visorna... Jag vet inte! :)
2013-06-24

  Federico Romano
Klurig humor alla ant..
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran