Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 23 maj: Blev skalperad - av rasande björn


Att överleva en björns käftar

Att överleva en björns käftar
när det krasar när han biter
Är den slutgiltiga lyckans klocka som klämtar
när du överlever även om det svider

Svålen måste sys ihop
det brutna högerbenet fixas
Axeln blir läkarnas enkla scoop
när skruvar och plattor benet fixerar

Men du lever fortfarande
tack vare din bror och hans skott
Orkar skicka ut ett meddelande
anklaga myndigheterna för ett brott

Detta hade inte behövt hända
om myndigheterna lyssnat på oss
När vi dem signaler sända
om att begränsa antalet rovdjur hos oss




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-24 16:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det skall ju alltid vara tvärt emot vad folk vill.
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP