Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

amfetaminkuken


i orden och dina manliga

gester är du grandios

och stor, pompös

överlägsen

men i sängen så liten

att jag inte ens kan se åt

din lilla kuk

inte heller vidröra den

av rädsla för att brista

ut i skratt eller gråt

så jag drar täcket

över dig

ber dig recitera

några rader

ur någon av dina

tryckta dikter

och när du tar mig

bakifrån

fantiserar jag om

mycket små pojkar

på promenad genom

en parisisk gränd

pojkar som kastar

stenar i en brunn

där stenens klunk klunk

är pittarna som spritter

i den gigantiska fittan

och när du ber mig

iklä mig skolflickans

uniform, den vita skjortan

och den korta kjolen

eller de tight åtsittande

jeansen så gör jag det

utan att blinka eller

förbehåll eftersom jag

vet att snart kommer smisk

på stjärten och ett stryptag

runt halsen, kod ord Bengt

när det går för långt och gör

för ont, ditt enda sätt att

knulla mig

när din kuk liksom sviker

och inte kan













Fri vers (Fri form) av Emme Anuelle
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-25 22:51



Bookmark and Share


  Xuvetyn
Bra nyansutveckling, särskilt hur du återknyter känsloyttringar ju längre texten lider, där effekten blir det jag älskar mest inom konsten - multipla kontraster där konceptet man inledningsvis tror sig hantera nödgas krossas, återbildas, tills man inser att man helt måste överge analysen till förmån för upplevelsen.
2013-07-14

  Rochester
Bra stilblandning, moderna svenska ord, men ändåvtalar du bakom masken av parisisk överklassmätress, typ. Gillar särskilt vävdningen "av rädsla att brista / ut i skratt eller gråt", den är fräck med glimten i ögat. Dikten igenom blir de t humoristiska parat med ett allvarligt, osympatiskt porträtt av denne man komplext fruktbart.
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle