Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det ont än, älskling?

Det är så lockande
att nåla upp dig på väggen
och granska dig så kritiskt
att dina konturer bleknar bort

Mina ord skulle vara så syrliga
att de skulle fräta hål i dina lungor
och där du uppnålad skulle kämpa efter luft
skulle du inse att varenda andetag är mitt

Din värld är bara till låns
och när som helst kan jag lägga den bakom mig,
hur mycket du än skulle försöka se framåt
skulle det vara jag som upptog din blick

Dina tankar
kan jag linda kring min nakna kropp,
smeka mig själv med din åtrå kan jag göra
bara för att sedan vända ryggen åt ditt begär

Uppnålad, skulle din kropp vara
Uppspärrade, dina ögon
och allt skulle vara mörker
förutom jag
som skulle lämna dig
ensam



Gör det ont än, älskling?




Bra.







...




Fri vers av sandraskänslor
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-26 00:12



Bookmark and Share


  Nina.H
Bitterljuv.. Bra skrivet!
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

sandraskänslor
sandraskänslor