Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stagnation kontra flöde m.m.


överflöd - recycling; Bat

 

 

 

 

att kapa överflödet

inte alls ödet

 

det ska mycket till innan jag stympar den ådra jag givits och märkts med
det ska mycket till innan jag ympar på pådraget bitvis förstärkt med

 

 

ur rot allt liv

från nerv ut mot död

 

det enda rätta för överflöd

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-26 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri