Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänka sig ett liv; önskemål i kö ( choka )




upphöra vara...


dock leva för fullt ett liv;



många önskningar


som vill bli sanna för dig!



du får ej sluta


önska och drömma ditt liv,


ej ge upp med det;



säg ej att det inte går,


du tänker ditt liv!



kom ihåg önska allting


i minsta detalj!


sluta ej tänka med hopp,


det blir ej för sent för allt





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-26 14:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-06-27

  Lena Själsöga Keijser
vacker är din maning
2013-06-27

  Marianne Räf
Vilka sköna råd, att ha med
sig på vägen! Tack för dem!
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran