Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

50 ljus

Jag skulle sjungit för dig idag och vi
skulle tänt alla de 50 ljus som åren märkt ut, men
jag är kvar här med
alla våra minnen som inte går att
dela med någon annan och jag hoppas att
du ser mig och mitt
tända ljus-
för dig,
genom något fönster




Fri vers (Fri form) av Yarissa
Läst 236 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-26 09:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodigt och mycket vackert skaldat
2013-07-05

  Maj-Lis VIP
Vemodigt
2013-06-26

  Nina.H
Vemodsvackert!
2013-06-26

  Anya VIP
Fint om att hålla kontakten.....ändå.
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa