Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag våga komma till dig!


Jag är rädd för att om jag följer mitt hjärta,kanske jag går vilse.

Rädd att det är så skadat att jag inte kan se den rätta vägen.

Rädd att det är för svagt och inte håller mig stadigt hela vägen fram....



Till dig






Fri vers av Angel of love
Läst 491 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-06-26 16:19



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

vår rädsla kan ibland vara befogad vi har slagit i oss förut och,
vet hur sköra vi kan bli.. bra vacker diktat
2013-07-01

  TT
...gillar denna lite extra...mycket bra diktat om välbekanta känslor...
2013-06-28

  Nina.H
Fint skrivet om ett svårt val..
men hjärtat brukar aldrig ha fel..
2013-06-27

  Lars E Jönsson
Hjärtat är en bra GPS, hem hittar man alltid.
2013-06-27

  Ole Sunnerfjell
...Alla bär en mer eller mindre försiktighet av de rosenbuskar man bär i ryggsäcken, men partnern kan möta med bild/talspråk för att lättare nå förtroendet.
2013-06-27

    Anki.A
Följ ditt hjärta det är den sanna vägen....
2013-06-27

  Lars Hedlin
Ibland så får man kanske våga lite för att vinna, berörs inom av din text !
2013-06-27

  Tess74
Våga och vinn! Går du vilse hittar du alltid hem till slut :) Fina ord som berör
2013-06-26

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet, Jag tror man måste kämpa sig förbi de hinder som kanske finns för att hitta sin väg,Du måste kanske gå vilse för att komma på rätt väg igen kanske? och kanske denna person plockar upp dig på vägen och leder dig rätt?
2013-06-26

  ResenärGenomLivet VIP
Rädsla håller en tillbaka...när den försvinner då vågar man...
2013-06-26

    ej medlem längre
Följ ditt hjärta...
2013-06-26

  Fem hjärtan VIP
Låt Ditt hjärta leda Dig!Målande text!
2013-06-26

  Maj-Lis VIP
Visst kan man tvivla...men ta steget
2013-06-26

    ej medlem längre
Känner sorgen och den tvivlande känslan...
Målande vacker text!
2013-06-26

  Quasimodo
Enda sättet att få veta är ju att våga, annars bär man ju med sig den frågan hela livet kanske!?
2013-06-26

  Rise Little One
En ständig fråga som inte har något riktigt svar... Gör jag rätt, gör jag fel eller bör jag inte göra något...
2013-06-26

    Dan Myrbeck
Men man måste följa sitt hjärta, det finns inget annat att gå efter!
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love