Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner du hur mitt hjärta brister inuti dig?

Spara dina lögner
till någon annan
och våga inte säga
att det är mig du älskar
när du tvekar
inför det som är jag

Jag ser igenom dina tårar
och även fast mitt hjärta
slår i ditt bröst
är det inte tillräckligt

Min värme omsluter världen
och i min enfald trodde jag
att det var vad du sveptes med av
men nu är dina vindar kyliga
och dina viskningar vassa

Mitt vackraste drag
monterar du ner
till smutsiga flisor
av bekräftelse
som sticker i mina ögon
och knyter ihop mitt bröst

Jag bröt mig ut
från mitt trygga inre
och kastade mig ut i ovisshet
eftersom dina löften
inte var som andras,
eftersom dina löften
sa att jag skulle landa mjukt
i din famn

Men jag slutar i tårar
och dina ord
är just bara ord
så våga inte säga
att det är mig du älskar



”Känner du hur mitt hjärta brister inuti dig nu?”








Niklas




Fri vers av sandraskänslor
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-27 15:50



Bookmark and Share


  Nina.H
Starkt och bra!
2013-06-27
  > Nästa text
< Föregående

sandraskänslor
sandraskänslor