Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se inte!

Se inte på mig , det är tomt och mörkt

se inte på mig, snälla fader hjälp mig

se inte på mig, låt mig ge dig njutning bortom helvetes gränser

se inte på mig, jag ser mig i spegeln och du ler hånfullt åt mig..




Fri vers av Morgan
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-27 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan