Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv Som Väntar På Att Få Levas

Färglösheten ter sig sinnessjuk,
Ögon lika tomma som de öde landskap som sträcker sig runtom,
Allt liv går på tomgång,
Liv, som väntar på att få levas.
Sillastående, fastfrusen, i en temporär existens.
En väntan, i livets yttermarker.

En stilla vinter fryser mitt sinne,
Ståendes knädjupt i en sjö av frusna, förlista känslor.
En saknad så påtaglig att den kan smakas;
Tomhetens bitterhet uppblandad med den söta essensen av saknad.




Fri vers (Fri form) av Kaleidystopi
Läst 145 gånger
Publicerad 2013-06-28 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaleidystopi
Kaleidystopi