Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Twitter

I trädet sitter en fågel och kvittrar
inne sitter han och twittrar.

hur gör du, frågade hon
det är invecklat

men vi kan inte stoppa utvecklingen.

sen flög fågeln iväg
skrämd av mitt twittrande





Bunden vers av Lars E Jönsson
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-28 07:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Nja bättre kan du nog
Tag blott vid hornen tjuren
Avstå från att blanda in djuren
2013-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson