Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helvete!

Står här i helvetet med ett fruset hjärta,

känner hur huden kokar när lågorna dansar över min kropp,

jag brinner för dig varje dag, men mitt hjärta förblir fruset,

se in i mina ögon min kära, se min själ som gråter och
längtar efter dig.....




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-28 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan