Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?


Vad kan jag viska i ditt öra, för att väcka din nyfikenhet?

Hur kan jag smeka dig för att tända din lust?

När kan jag säga hur mycket du betyder för mig utan att skrämma bort dig?

Ska jag våga öppna mig fullt för dig??







Fri vers av Angel of love
Läst 278 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-06-28 21:02



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Ta ett försiktigt steg i taget...och känn dig fram!
2013-06-30

  Nina.H
Frågor som bara hjärtat kan
svara på....
2013-06-29

  Lars Hedlin
Svårt att veta förrän man provat! Kanske börja med lite här och lite där? kram
2013-06-29

  Tabac VIP
Mycket fin text.........och varför vänta liksom!
2013-06-29

  ResenärGenomLivet VIP
Lite i taget...man får känna sej för...
2013-06-28

  E.Eriksson
Våga öppna dig, men ta det steg för steg :)
2013-06-28

  Tess74
Fint och längtansfullt. Bara att flyta med och säga som du känner
2013-06-28

  Rise Little One
Ställer inte för många frågor, gör det bara!
2013-06-28

    ej medlem längre
Omfamna nuet, seize the day, carpe diem.. Love!
2013-06-28

  Federico Romano
Nu varför vänta..
2013-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love