Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honey orange green eyes

Känslan av dina mjuka läppar när du kysste mig försiktigt för första och sista gången

Det visste vi inte då och jag kunde inte ana att det var sista gången vi såg på varandra

Värmen i dina andetag och dina fingrar runt mina

En kväll då du var min i en lägenhet i stan där vi glömde allt och alla för en kväll

Tunn hud, fuktiga läppar, din doft mon min näsa

Kyssar på din nacke och jag nästan exploderar

Du smakar orangina

Läppar så söta och så mjuka

Smeker min hud så lätt

På tvn flimrade Hitchcock och du höll om mig i mörkret

Luften vibrerade av hopp och av kärlek

Din närvaro gjorde mig nästan yr

Om jag blundade var verkligheten en surrealistisk drömvärld där du inte fanns

Men det gjorde du

Du med ditt pojkaktiga utseende

Honungsfärgade hår

Gröna snälla ögon

Dina blåa jeans och vita skjorta

Ditt leende och skrattgropar precis som Patrick Jane

Charmar mig varje gång i mina minnen av dig

Och nu sitter du med henne

Kysser en annan flicka med dina orangina läppar

Stampar på någon annans hjärta och kollar aldrig bakåt

Då när jag satt på bänken vid stationen

Och du gick fram till henne i min ögonvrå

Kände du hur mitt hjärta sprack?

Jag kommer aldrig glömma dig

För det var du som fick mig att inse sanningen om mitt förflutna

Hemlighetens nyckel

Sommarens magi det var du







Fri vers (Fri form) av fannypauline
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-30 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline