Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig!

låt mig få hålla om dig och ge dig värme,

låt mig få beröra ditt hjärta, så det glöder av värme

låt mig få hålla om din själ, och låt mig dela med av min
lycka , som när jag ser min son le åt mig.




Fri vers av Morgan
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-29 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan