Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsa till tjejerna


att killarna är tillbaks till stan och att de är på jakt

efter någon att få krama om

Någon att få skämma bort

Och för att lyckas med det så har de tagit med sig

Guns and Roses band med Axl Rose på sång

Så säg till tjejerna att om de är intresserade

så uppträder dom alla tillsammans på den

nya arenan ikväll

Den nybyggda stora arenan King Kong

Och för alla tjejer så är inträdet självklart gratis

Och självklart så kommer jag att vara där

Okej, det ska jag göra, svarar hon...

Hälsa till tjejerna!

Ken Cassel
29/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-29 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel