Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=rTFUM4Uh_6Y


barndikt om en trött dag ( choka )


dag vaknade trött,


tänkte eventuellt


piggna till kvällen;


då kvällen kom var dagen


fortfarande trött!


och kvällen verkade slö!?


nu fanns två trötta:


en dag och en hängig kväll,


och natten som kom


ville inte lägga sig!?


ovanpå allting annat!





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-30 00:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En sån bra beskrivning på hur det kan kännas vissa dagar...
2013-06-30

  Yrre VIP
Denna tycker jag om!!
2013-06-30

  Lars Hedlin
Mycket bra beskrivet
2013-06-30

  Marianne Räf
Jag vet precis hur det känns.
Man är bustrött, men vill inte gå
och lägga sig, fastän mamma sagt
att man borde, det börjar bli sent,
man vill ta världen i famn, men
alla signalerar att man skall knyta
sig till medvetslöshet, igen. Jag
kallar det "kölhalning" på torra
land! Bra skrivet! :)
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran