Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn!

Känn mitt hjärta, det slår varje dag för dig,

känn min själ den finns här för dig ,

låt mig få ta ditt hjärta, och jag ska göra det starkare,

låt mig få känna din själ , så ska jag värma den..




Fri vers av Morgan
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-30 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan