Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandfynd

 

öde öppet hav

plötsligt rundas udden av

en badkrokodil




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-30 19:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Av dina senaste havsdikter tycker jag bäst om den här!
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin