Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid havet

 

vågbrus och

vindvridna martallar

- vandringsfynd




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-30 22:04



Bookmark and Share


  Anna H
Den här tycker jag mycket om. Man kan samla på drivved, på stenar och på minnesbilder. Och dessa minnesbilder kan man sedan omvandla till små dikter.
2013-08-30

    ej medlem längre
En tanke, mer än bortom drivved.

Skulpterad känsla i form och
färg, möte bortom tid och rum..

Martallens viskning,
kom. följ, följ mig in i dagen
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin