Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar om att våga ...


Rädsla för kärleken

Du kan aldrig
Älska mej
Om du inte
Förstår mej

Du kan aldrig
Förstå mej
Om du är
Rädd för mej

Du kommer alltid
Vara rädd för mej
Så länge du
Inte tror på kärleken




Fri vers av Jack_iX
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-01 09:39



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Kors vad bra denna var skriven min vän!... och såå sann..
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX