Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam!

Ensam är hat ,

ensam är sorg ,

ensam är förtvivlan,

ensam är gråt,

ensam är stark ?




Fri vers av Morgan
Läst 697 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-01 20:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så är det nog ibland.
2013-07-01

  Angel of love
Ensam,är fridfullt med?
Ensam är stark, men 2 är starkare...
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan