Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka syllables; in Japanese fox´s wedding, sun shower - rain falls when the sun is shining


sun shower; kitsune no yomeiri



sun shower - " fox ´s


wedding ", can lead to rainbow


at low enough angle -


40 to 42


degrees is critical



***********


solskur


kan leda till regnbåge


i tillräckligt låg


vinkel: fyrtio till fyrtiotvå


grader är vad som krävs








Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-30 12:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härliga fakta!
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran