Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1/7-2013


Beroende

Att bli beroende utan att smaka
kan man faktiskt inte bli
titta men rör inte varnade ni
en munsbit och sen är du fast

Och jag sög in varje ord
granskade med händerna i fickan
fall inte för frestelsen
gruppen ropar i bakgrunden
och jag höll mig hårt i kragen

Sådant är inte för mig
gå iväg och kom inte för nära
frestas inte med idoghet
för ryggarna vänds i vinden
gör som man ska inte som man borde

Alla tog flaskan och dansade tätt
begären styrde och kärlek flödar
ibland kan huvudet lämnas hemma
känslan i stunden säger nu

Frestelser finns överallt så idogt
kom igen kom nära jag är här
människor är min akilleshäl
och varningsklockor säger nej
du kommer frysa sen gå sönder

Hjärtan är det enda som lever
Du är det enda som dödar




Fri vers av filosofian
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-01 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian