Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar mig ut

Sätt inte in mig i ett fack och försök predika för mig
hur allt är

Säg inte åt mig hur jag ska tala och se ut

Fånga inte in mig i ett hörn och tolka allt jag gör






Fri vers av Ökvinnan
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-02 12:26



Bookmark and Share


  Anita Westin
Jag menar, stryk de två sista raderna!
2013-07-02

  Anita Westin
Gillar det energiska i din text. Men stryk sista raden. Be inga böner här, texten håller bättre utan!
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ökvinnan