Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moln

 

regnet

vattnar gräset

på din grav nu

 inte sen

 

du är död

 

Nu växer

blommorna och träden

 

Av kärlek

trots hat

 föds du på nytt

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-02 22:10



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Mycket fin!
2013-07-03

  Anoo Niskanen VIP
Vackert skrivet.
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP