Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag vill ha dig


Har alltid gjort och alltid velat

Ända sedan jag första gången la ögonen på dig

Men inte till varje pris

Nä, det går jag inte med på då äkta kärlek

inte går att köpas för pengar

utan något som bara måste växa fram

Så i den frågan känner jag mig ganska så vis

Ja, om det nu inte är kärlek vid första ögonkastet

för de båda

Vilket det inte har varit i det här fallet när det gäller

dig och mig

Plus att jag inte riktigt vet om du har uppmärksammat

hur jag har försökt att charma

uppvakta och flörta med dig

Tycker ju att du är en förtjusande kvinna

En riktigt vacker tjej

Men än så länge har jag inte sett den minsta antydan

på respons

Men det är helt okej

För jag har inte bråttom att ta steget ett steg längre

med våran vänskap

Är bara så glad över att jag har fått chansen

att lära känna dig då du är

klart säregen

En säregen kvinna som inte bara växer vilt på träden

Ja, så jag vill ha dig oavsett om jag aldrig

kommer att få dig

Tycker ju om dig ändå..

Ken Cassel
2/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-02 22:24



Bookmark and Share


  Rise Little One
En fin och ärlig berättelse.
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel