Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skala av

Skala av och bli
i någon annan
svedan av den svarta
röken ut ut ut
Sedan sjunka vattnet
vätan mot din klara
panna med den vita nerven
slingrad ringlad som en vägg
att skydda gömma

Och din hand
den vita sidan sluten
tömd och sjunker vattnet
där du står och
stretar obenägen
gungning




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-02 23:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
En fin text, avskalad och ren. Tycker andra strofen är mycket vacker, med den vita sidan sluten.
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin