Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orange

 

stensättningens riktning under orange himmel
djupet i en människa att inte känna igen det
vinland och en falk sjunger som kunde den
annat

apelsinen och handen i flykten mot
en sol

väntar på ringblomstiden svaltiden
lyssnar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 537 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-12 13:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"stensättningens riktning under orange himmel"
Förbenat bra.
2015-04-16

  Jan Widströmer VIP
Enigmatiskt.
2015-04-12

  Ingrid Trolle
Starkt berörande
med den orange himlen
och den sjungande falken.
Skapar många syner och
många situationer
2015-04-12

  Nanna X
man undrar
vad annat falken kunde ; ) ?
2015-04-12

  Marianne Räf
Snyggt med "under orange himmel" !
Man ser en exotisk vy, inom. Fint ! ;D
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin