Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arg

 

det är när ilskan
drar iväg med förnuftet
och jag tänker allt det där
jag inte ville tänka

att du inte lyssnar
på vad jag faktiskt säger
att du bara lyssnar på det
som passar in i din
världsbild 

jag kan inte sova
när det blir så här

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 444 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-08 00:06



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ja, men självklart
är det så! :)
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin