Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Marrakesch 2 dec 2014


Hotel Myriem

 


skärpan fastnar på hennes mössa
och händerna
där står vi med insydda ögon
under kristallkronorna i foajén

några meter bort har någon
sitt sovrum i rännstenen

 




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Westin
Läst 433 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-23 20:29



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Några få rader berättar om hur det ser ut utanför våra trygga väggar.
2015-03-27

    ej medlem längre
"Insydda ögon" Just det. Perspektiv.
Enkelt. Skickligt.
2015-03-26

    dreamoflife
Snyggt du skriver!
2015-03-26

    ej medlem längre
fast det var såklart agadir...
2015-03-24

    ej medlem längre
rad 3 laddar texten. tankarna går till boel schenlaer och vidare till maria wine och artur lundqvist.
2015-03-24

  Deva
Intressant med ett fotografi som kan framkalla en text;) gillar detta möte mellan den oskuldsfulle turisten och den hemlöse.
2015-03-24

  Marianne Räf
Har lite svårt å kommentera och sätta
fingret på nått speciellt i dikten, kan - -
bara säga att jag tycker den är klart bra!
2015-03-24

  Popangelov VIP
Gripande och starkt. Mycket bra.
2015-03-23

  Gerd Vading
"insydda ögon" - så bra!
2015-03-23

  Ingrid Trolle
Hjärtslitande scen
så väl förmedlad
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin