Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(daganteckning 2015-03-16)

vid riksväg 70 

 

 

vit med svarta fläckar
utsträckt som i språng

platsen för ett avstånd
vit och svart oändligt

i sömnen sjunken nej
vid vägkanten en kropp

någon ropar längre bort
– kom nu kom nu kisse

kom nu kissen min –




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-16 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
O, va fint!
2015-03-17

  LindaBirgitta
Själva livets bräcklighet med få ord...fint fångat!
2015-03-16

  Marianne Räf
Texten började underfundigt i en
universell, poetisk touche ...
Plötsligt, blir det dramatik! En
överkörd katt ! Blev gripen av de
sista raderna.. Fint fångat !
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin