Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arkiverat - ps

 

 

i bilden – jag -
fragment av igår
en ros i klänningsfickan
tidigare generationer
i sepia

brännmärket finns där

 

© Anita Aspfors Westin

2015-03-15




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 424 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-15 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett fragment som har en ekelöfsk klang: bild och minne intill varandra.
2015-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
2015-03-16

  Ingrid Trolle
En vackert formad
dikt om det sociala
arvet frammanar
tavlor i fina färger

2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin