Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man kommer inte ifrån platsen

 

 

bananskal (filippinerna)
2 mosade vindruvor (algeriet)
ananasblast och skal (costa rica)
apelsinskal (marocko)
dadelkärnor (iran)
teblad (sri lanka)
halv ekologisk morot (dala-floda)
ostskalk (danmark)

-----

hela världen samlas
i kompostbehållaren (arlöv)

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 524 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-17 19:06



Bookmark and Share


  aol
Gillar din samling
2017-02-21

  AgnesP
Åh så ljuvlig denna.
2015-04-21

    ej medlem längre
Nästan matematiskt recept.
På vilken det sen växer fina grejor! :)


2015-03-19

    ej medlem längre
Dadelkärnorna har maskarna länge att suga på - Kul dikt om att hela världen ändar också i Arlöv
2015-03-18

    ej medlem längre
allt är viktigt och allt hör ihop.
undrar lite på den halva morotens historia
2015-03-18

  Ingrid Trolle
Hela världen och en ostskalk
från Danmark samlad i Arlöv.
Vilken underbar knorr! :)
2015-03-17

    ej medlem längre
Ja, kära dessa länder som producerar så att vi får smaka!
2015-03-17

  Marianne Räf
Vore ingen vidare fruktsallad, det där!
Speciellt inte med inblandning av den
danska ostskalken... Som väl är det
endast en kompost. Kul att du hade
samlat hela världen i Arlöv ! Hi hi!!!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin