Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenssons dröm

Drömmer
om frihet
på hjul
en sån jag tidigare
nästan föraktat
är precis vad ja nu vill ha

Att kunna
ha hemmet med mig
ha rutiner som fungerar
ett krypin
till var och en

Bäddat och klart
bara att hänga på
styra kosan
dit näsan pekar
och uppleva äventyren
dit vi kommer

Resmålen
kan avverkas
i takt som passar
aktiviteter
bad
nöjesparker
bokläsning

Jag drömmer
om en husvagn
där vi alla får plats
vuxna
barn
och hundar




Fri vers (Fri form) av galen_kaka
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-03 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galen_kaka